MANİSA / AKHİSAR - Dağdere Ortaokulu

Şbt

22 Şubat 2024 Perşembe günü saat 13.30'da okul yemekhanemizde Akhisar Rehberlik Araştırma Merkezi Rehber Öğretmeni İlkay YENAL tarafından Bağımlılıkla Mücadele, Aile İçi İletişim, Akran Zorbalığı, konularında velilere yönelik seminer verilecektir. Tüm velilerimizin katılımını bekleriz.

Şbt

Manisa Sana Kanım Feda Projesi kapsamında Kızılay tarafından 23.02.2024 Cuma günü okulumuzda kan bağışı kampanyası düzenlenecektir. Kan bağışı yapmak isteyen vatandaşlarımızı 23 Şubat 2024 Cuma günü okulumuza bekleriz.

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı. İOKBS başvuruları 13 Şubat - 1 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacak olup sınav 21 Nisan 2024 Pazar günü saat:10.00'da yapılacak. Sınav sonuçları ise 17 Mayıs 2024 tarihinde açıklanacaktır. Daha ayrıntılı bilgi için okul müdürlüğümüzle iletişme geçebilirsiniz.

ATATÜRK'ÜN ARAMIZDAN AYRILIŞININ 85. YIL DÖNÜMÜ ANMA TÖRENİ